Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Bastuaggregat & Ugnar

Bastuaggregat

Vårt sortiment av elektriska bastuaggregat är omfattande från välkända tillverkare. Du finner passande aggregat för den lilla badrumsbastun och upp till stora aggregat för publika bastur. I familjebastur är bastuaggregat med inbyggd ångfunktion mycket uppskattat. Möjligheten att välja mellan torr, våt, ång eller örtbastu gör ingen besviken.

Välj det induviduellt skönaste alternativet och njut av den sköna värmen. Förutom härlig värme så kan vi erbjuda bastuaggregat med snygg design, som pryder basturummet. Välj aggregat med ytskikt av täljsten, keramik i olika färger eller exklusiv lack.

Vedeldade bastuugnar

Att bygga en vedbastu med vedeldad bastuugn är populärt vid framförallt fritidshus. Närheten till natur och vatten gör bastubadandet till en härlig upplevelse under såväl sommar som vinter. Även i villaboende eller på en trädgårdstomt kan vedeldade bastur byggas. Skenet från elden och det trivsamma sprakandet ger en härlig inramning till bastubadandet.

Vi har bastuugnar av olika fabrikat för bastuvolymer mellan 6 - 37 kbm. För smidig installation finns allt från skorstenstopp till golvplåt.