Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Kakel & Täljstensugnar

Kakelugnar

Kakelugnar är en fantastisk värmekälla som kombinerar form och funktion. Värmen ackumuleras genom rökens cirkulation genom den värmelagrande konstruktionen som ger lång eftervärme efter avslutad eldning.

De traditionellt designade kakelugnarna lever i allra högsta grad kvar men har utvecklats med nya mordernare modeller. Numera har kakelugnarna trivselskapande glasluckor innanför dom traditionella luckorna som vanligast är av mässing. En kakelugn är en prydnad som skapar karaktär åt rummet även när den inte eldas. För att passa i olika miljöer finns modeller med klassisk eller mordern strikt design, runda eller fyrkantiga men med bibehållen erkänd kakelugnsteknik. Välkommen att se många modeller i vår utställning.

Täljstensugnar

Täljstensugnar är ackumulerande spisar i samma kategori som kakelugnar. Materalet är klassiskt och passar fint in i flertalet miljöer. Den stora tyngden gör att spisarna bara är förunnat till dom som har eller kan bygga fundament. Lång skön kortvågig strålningsvärme från spisens hela höjd är uppskattade egenskaper.

Den ledande tillverkaren Tulikivi representerar vi och flera modeller finns att se i vår butik. Täljstensugnarna finns för hörn eller rakväggs placering med eller utan bakugn. Vi erbjuder montage av ugnarna av auktoriserade Tulikivi montörer som garanterar kvalite och funktion.