Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Contura i41A

Eldstaden Contura i41A har en insats med vinklad lucka och är klädd i artstone. Artstone är en infärgad vit betongsten, unik för Contura. Välj till detaljer som hylla, bänk eller sidor i svart granit. Med Contura i41A har du stora möjligheter att skapa en eldstad som sticker ut och lyser upp. 

Vill du ha en eldstad med känslan av en öppen spis? - Med i31 och i41 från Contura är det möjligt att få både en exklusiv eldstad helt i sten och en energisparande värmekälla i ett. Du väljer om du vill ha en rak eller vinklad lucka, samt vilken av omramningarna i sandsten, täljsten eller Contura artstone som passar ditt hem bäst. Du kan även lägga till bänk med vedförvaring, hylla eller sidor i svart granit. Insats och stenbeklädnad levereras som en komplett enhet som du enkelt ansluter till skorstenen. Inget murningsarbete, ingen inpassning i befintlig spis, bara skönhet och värme.

Två luckor, tre exklusiva stenar

i31 har en rak lucka och i41 har en vinklad lucka, båda hissas för att öppna och stänga. i41 luckan kan fås höger eller vänster vinklad.

Contura artstone är en vit formgjuten sten. Sandstenen är valnötsbrun med en unik ådring för varje exemplar. Den värmelagrande täljstenen har en naturlig mönstring, inget exemplar är det andra likt.

Mer värme för veden

När du väljer en insats från Contura får du svensk design och kvalitet av högsta klass. Ett generöst glas visar mycket av elden, och deras mycket effektiva Clean Burning System håller glasen rena och sotfria. Med den effektiva förbränningstekniken får du helt enkelt mer värme för veden.

  • Lagerstatus: Beställningsvara

Pris 42 900 :-

Produktinformation

Effekt: 5 - 10 kW
Verkningsgrad: 80 %
Vikt: 400 kg
Höjd: 1650 mm
Djup: 500 mm
Bredd: 910 mm
Rökrörsdiameter: 150 mm
Miljömärkningar: Svanenmärkt
Artikelnr: CO301202

Dokument och anvisningar