Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Contura i41T med bänk

Med den vinklade glasluckan med hissfunktion i Contura i41 får du ännu större möjligheter att skapa en eldstad som sticker ut och lyser upp. Beklädnaden i täljsten är naturligt värmelagrande och har en vacker naturlig mönstring.

Vill du ha en eldstad med känslan av en öppen spis? - Med i31 och i41 från Contura är det möjligt att få både en exklusiv eldstad helt i sten och en energisparande värmekälla i ett. Du väljer om du vill ha en rak eller vinklad lucka, samt vilken av omramningarna i sandsten, täljsten eller Contura artstone som passar ditt hem bäst. Du kan även lägga till bänk med vedförvaring eller hylla i svart granit. Insats och stenbeklädnad levereras som en komplett enhet som du enkelt ansluter till skorstenen. Inget murningsarbete, ingen inpassning i befintlig spis, bara skönhet och värme.

Två luckor, tre exklusiva stenar

i31 har en rak lucka och i41 har en vinklad lucka, båda hissas för att öppna och stänga.

Contura artstone är en vit formgjuten sten. Sandstenen är valnötsbrun med en unik ådring för varje exemplar. Den värmelagrande täljstenen har en naturlig mönstring, inget exemplar är det andra likt.

Mer värme för veden

När du väljer en insats från Contura får du svensk design och kvalitet av högsta klass. Ett generöst glas visar mycket av elden, och deras mycket effektiva Clean Burning System håller glasen rena och sotfria. Med den effektiva förbränningstekniken får du helt enkelt mer värme för veden.

  • Lagerstatus: Beställningsvara

Visas i vår utställning


Pris 52 900 :-

Produktinformation

Effekt: 5 - 10 kW
Verkningsgrad: 80 %
Vikt: 595 kg
Höjd: 1700 mm
Djup: 500 mm
Bredd: 1560 mm
Rökrörsdiameter: 150 mm
Miljömärkningar: Svanenmärkt
Artikelnr: CO301208

Dokument och anvisningar