Du har inga produkter i din varukorg.

Totalt: 0 :-
Alla priser i SEK

Skorstensfria spisar

Vem har inte drömt om att krypa upp i soffan en mörk höstkväll, till värmen från en öppen spis? Nu är det möjligt för alla! Bastuspecialisten satsar på ett utökat sortiment av skorstensfria spisar, som möjliggör en levande eldstad i alla hem.

Med de nya skorstensfria spisarna är det bara kreativiteten som sätter gränser. Här finns ett utbud för alla hem, önskemål och speciella lösningar. Kanske vill du ha en eldstad vid soffan att värma dig vid, ruggiga höstkvällar? Eller varför inte imponera på gästerna och installera en rumsavdelare med punktvisa eldar? Förläng uterummets säsong med en skorstensfri spis - garanterat hög mysfaktor!

Hemligheten med de skorstensfria spisarna är just den oerhörda flexibiliteten. Spisen som kan vara i alla möjliga utföranden eldas med bioetanol, som hälls i en brännare och tänds på. En liter bränsle räcker ungefär tre timmar och kostnaden kan jämföras med vad en vedeldad spis förbrukar under samma tid. Brännarna är miljö- och typgodkända och kombinerar design med miljövänlighet och hög trivselfaktor.

Nyhet är Ruby Mystic Fire, spisen som ger en illusion av en riktig eld i patenterad 3-D teknik. Elektriskt ljus projiceras på finfördelad vattenånga, är den enkla beskrivningen. Aldrig tidigare har en elektrisk spis varit så levande.